ZEFIR Smart

Широкоспектърно антирефлексно покритие за ясно и комфортно зрително възприятие

ZEFIR Smart предпазва оптичните стъкла от надраскване. Редуцира ефекта на заслепяване по време на нощно шофиране.

ZEFIR Smart – система от слоеве:

Повишава светлопропускливостта и подобрява зрителното възприятие. Редуцира отраженията от повърхността на стъклата и спомага за преминаването на повече светлина, така че възприетият от очите образ да е ясен и да дава максимална информация. 

Oсигурява безопасно нощно шофиране:

  • Редуцира ефекта на заслепяване. Това е основният проблем при нощно шофиране, особено в дъждовно време, когато водните капки падат върху стъклото.
  • Възстановява нормалното зрение от 2 до 5 секунди. Това време може да се окаже решаващо за безопасността, защото се равнява на измината дистанция от 70 м, при скорост 50 км/ч.
  • Изчиства образа и повишава зрителната острота. Лошата видимост влияе негативно върху поведението на водача, неговата правилна ориентация, преценка и бързи реакции.
  • Разширява периферното зрение и различаването на цветовете. Това прави нощното шофиране значително по-безопасно и комфортно.
  • Подобрява дълбочината на зрителното възприятие, което отслабва чувствително на тъмно.

Има защитен слой срещу надраскване. Допълнително твърдо покритие, което повишава износоустойчивостта.

Редуцира задържането на влага и мазни отпечатъци. Допълнителен олеофобен слой към структурата на антирефлексното покритие, който прави повърхността на лещата много хлъзгава, за да отблъсква отлаганията.  

Style Selector

Colors

Layout Style

Patterns for Boxed Version

Images for Boxed Version