ZEFIR NanoGuard

Широкоспектърно антирефлексно покритие, осигуряващо първокласна защита за оптичните стъкла.

ZEFIR NanoGuard UV е комплексно решение с високи показатели.

ZEFIR NanoGuard UV – система от слоеве:

Защитава от вредните UV лъчи, като запазва прозрачността.  Предпазва предната част на очите, като блокира UV лъчите, които иначе се абсорбират от роговицата и очната леща. При липса на защита, това е предпоставка за помътняване на лещата и развитие на катаракта, поява на различни образувания и израстъци върху кожата на клепачите и около очите.

Има висока светлопропускливост и подобрено зрително възприятие. Допълнително антирефлексно покритие редуцира отраженията от повърхността на стъклата и спомага за преминаването на повече светлина, така че възприетият от очите образ да е ясен и да дава максимална информация.  

 Премахва отраженията и осигурява безопасно нощно шофиране. Редуцира ефекта на заслепяване, възстановява нормалното зрение от 2 до 5 секунди, изчиства образа и повишава зрителната острота, разширява периферното зрение и различаването на цветовете, подобрява дълбочината на зрителното възприятие.

Отблъсква прах. Допълнителен антистатичен слой към структурата на антирефлексното покритие, играещ ролята на проводник, който премахва електростатичното напрежение.

Редуцира задържането на влага и мазни отпечатъци. Допълнителен олеофобен слой към структурата на антирефлексното покритие, който прави повърхността на лещата много хлъзгава, за да отблъсква отлаганията. 

Прави стъклата лесни за почистване. Изключително удобни за употреба в ежедневието.  

Style Selector

Colors

Layout Style

Patterns for Boxed Version

Images for Boxed Version