ZEFIR Clio

Широкоспектърно антирефлексно покритие и UV защита, дори когато оптичните стъкла са прозрачни

ZEFIR Clio UV защитава предната част на очите, като блокира вредните UV лъчи.

UV лъчите се абсорбират от роговицата и очната леща и са предпоставка за нейното помътняване и развитието на катаракта, различни образувания и израстъци върху кожата на клепачите и около очите.

ZEFIR Clio UV – система от слоеве:

Повишава светлопропускливостта и подобрява зрителното възприятие. Допълнително антирефлексно покритие редуцира отраженията от повърхността на стъклата и спомага за преминаването на повече светлина, така че възприетият от очите образ да е ясен и да дава максимална информация.   

Премахва отраженията и осигурява безопасно нощно шофиране. Редуцира ефекта на заслепяване, възстановява нормалното зрение от 2 до 5 секунди, изчиства образа и повишава зрителната острота, разширява периферното зрение и различаването на цветовете, подобрява дълбочината на зрителното възприятие.

Има защитен слой срещу надраскване. Допълнително твърдо покритие, което повишава износоустойчивостта.

Отблъсква прах. Допълнителен антистатичен слой към структурата на антирефлексното покритие, играещ ролята на проводник, който премахва електростатичното напрежение.

Редуцира задържането на влага и мазни отпечатъци. Допълнителен олеофобен слой към структурата на антирефлексното покритие, който прави повърхността на лещата много хлъзгава, за да отблъсква отлаганията.   

Прави стъклата лесни за почистване. Изключително удобни за употреба в ежедневието.  

Style Selector

Colors

Layout Style

Patterns for Boxed Version

Images for Boxed Version