ZEFIR CleanX

Функционалност и естетика в едно оптично стъкло

ZEFIR CleanX представлява идеалната комбинация от дискретен стил, оптични качества, прозрачност, висока износоустойчивост, лесно почистване.

Притежава всички свойства на широкоспектърното антирефлексно покритие и е ахроматично – безцветно. Липсата на характерния зелен отблясък, както при повечето антирефлексни покрития, придава допълнителен естетичен ефект на очилата.

ZEFIR CleanX – система от слоеве:

Придава допълнителен естетичен ефект на очилата. Притежава всички свойства на широкоспектърното антирефлексно покритие, като в допълнение е и ахроматично – безцветно. Липсва характерния зелен отблясък, както при повечето антирефлексни покрития.

Повишава светлопропускливостта и подобрява зрителното възприятие. Допълнително антирефлексно покритие редуцира отраженията от повърхността на стъклата и спомага за преминаването на повече светлина, така че възприетият от очите образ да е ясен и да дава максимална информация.  

Има защитен слой срещу надраскване. Допълнително твърдо покритие, което повишава износоустойчивостта.

Отблъсква прах. Допълнителен антистатичен слой към структурата на антирефлексното покритие, играещ ролята на проводник, който премахва електростатичното напрежение.

Не задържа влага и мазни отпечатъци. Допълнителен олеофобен слой към структурата на антирефлексното покритие, който прави повърхността на лещата много хлъзгава, за да отблъсква отлаганията.  

Прави стъклата лесни за почистване. Изключително удобни за употреба в ежедневието.  

Style Selector

Colors

Layout Style

Patterns for Boxed Version

Images for Boxed Version