XTRActive POLARIZED

 

Единствените фотохромични стъкла, изсветляващи до прозрачно и потъмняващи с поляризиращ ефект

 

 

Реагират зад автомобилното стъкло

Стъклата на съвременните автомобили спират 99% от UV лъчите. Повечето фотохромни лещи реагират само на UV светлината и затова не потъмняват в купето на автомобила. Благодарение на иновативната си технология, VIZIA Transitions XTRActive Polarized реагират не само на UV лъчите, но и на видимата светлина. Това позволява на стъклата да се активират и зад автомобилното стъкло, достигайки необходимото потъмняване, така че да защитават очите по време на шофиране.

 

 

Защитават очите от вредната светлина:

  • 100% блокират вредните UVA и UVB лъчи
  • Блокират 88% – 95% от вредната синя светлина от Слънцето
  • Блокират 34% – 36% (три пъти повече от стандартните прозрачни VIZIA 1.50) от вредната синя светлина, излъчвана от изкуствени източници, като дигитални екрани и LED осветление

Подходящи за потребители, които:

  • Прекарват продължително време на открито. VIZIA Transitions XTRActive Polarized потъмняват, дори при ярко слънце и високи температури, което осигурява по-голяма защита за очите
  • Шофират често, по работа или за удоволствие
  • Страдат от чувствителност към светлината

Фотохромичните качества на оптичните стъкла могат да бъдат повлияни от температурните условия, излагането на UV светлина и материала, от който са изработени стъклата.
Лещите VIZIA Transitions XTRActive Polarized са одобрени като подходящи за разпознаване на пътна сигнализация по ISO14889. Подходящи са за ползване при нощно шофиране по ISO14889.

 

За най-добри оптични резултати препоръчваме комбинирането на стъклата VIZIA Transitions XTRActive Polarized с покритие от гамата на ZEFIR.

Style Selector

Colors

Layout Style

Patterns for Boxed Version

Images for Boxed Version