Transitions TRActive NG

 

Нова генерация ЕКСТРА потъмняващи и ЕКСТРА защитаващи от светлината стъкла

Предназначени да защитават очите от вредната светлина при яркото слънце на открито и в колата, както и при изкуствено осветление на закрито.

 

 

VIZIA Transitions XTRActive NG използват нова и авангардна формула за контрол на светлината, която ги прави най-тъмните фотохромични стъкла при излагане на ярко слънце.

На открито потъмняват бързо и стават ЕКСТРА тъмни. VIZIA Transitions XTRActive NG са единствените фотохромични лещи, които достигат ниво на потъмняване от кат. 3 при горещо време.

  • защитават очите от интензивните слънчеви лъчи и заслепяването
  • 100% блокират вредните UVA и UVB лъчи
  • блокират до 90% от вредната синя светлина
  • подобряват контрастното възприятие и не променят цветовете
  • осигуряват изключителен зрителен комфорт

На закрито изсветляват най-бързо, като остават много слабо оцветени.

  • изсветляват 35% по-бързо от предходното поколение стъкла XTRActive
  • блокират до 34% (три пъти повече от стандартните прозрачни VIZIA 1.50) от вредната синя светлина, излъчвана от изкуствени източници, като дигитални екрани и LED осветление

Зад автомобилното стъкло потъмняват до комфортна степен на насищане.

Стъклата на съвременните автомобили спират 99% от UV лъчите. Повечето фотохромични лещи реагират само на UV светлината и затова не потъмняват в купето на автомобила. Благодарение на иновативната си технология VIZIA Transitions XTRActive NG реагират не само на UV лъчите, но и на видимата светлина. Това им позволява да се активират зад автомобилното стъкло, потъмнявайки умерено до кат. 2, така че да защитават очите и да осигуряват висок зрителен комфорт по време на шофиране.

 

Специално предназначени за много светлочувствителни хора.

30% от ползващите очила са с изразена светлочувствителност и страдат от съответните болестни симптоми два пъти по-често от останалите.

  • 1 от 2 дразнене, сухота, зачервяване
  • 8 от 10 напрежение или зрителна умора
  •  7 от 10 главоболие

 

 

VIZIA Transitions XTRActive NG

Отзиви от потребители, вече изпробвали новата генерация стъкла XTRActive:

 

 

Signature или XTRActive – индивидуален избор спрямо ежедневните нужди

 

 

 

Фотохромичните качества на оптичните стъкла могат да бъдат повлияни от температурните условия, излагането на UV светлина и материала, от който са изработени стъклата.

Лещите VIZIA Transitions XTRActive  NG са одобрени като подходящи за разпознаване на пътна сигнализация по ISO14889Подходящи са за ползване при нощно шофиране по ISO14889.

 

За най-добри оптични резултати препоръчваме комбинирането на стъклата VIZIA Transitions XTRActive NG с покритие от гамата на ZEFIR.

Style Selector

Colors

Layout Style

Patterns for Boxed Version

Images for Boxed Version