Transitions XtrActive

За екстра защита в ежедневието.

Предназначени да защитават очите от яркото слънце на открито и в колата, както и от неприятната изкуствена светлина в затворени помещения.

VIZIA Transitions XTRActive използват иновативна формула за контрол на светлината, позволяваща променливо ниво на оцветяване и светлопропускливост.

На открито потъмняват бързо и стават ЕКСТРА тъмни

  • Защитават очите от интензивните слънчеви лъчи и заслепяването
  • 100% блокират вредните UVA и UVB лъчи
  • Блокират 88% – 95% от вредната синя светлина
  • Подобряват контрастното възприятие и не променят цветовете
  • Осигуряват изключителен зрителен комфорт

На закрито изсветляват най-бързо до напълно прозрачни

  • Блокират 34% – 36% (три пъти повече от стандартните прозрачни VIZIA 1.50) от вредната синя светлина, излъчвана от изкуствени източници, като дигитални екрани и LED осветление

Зад автомобилното стъкло потъмняват до комфортна степен на насищане.

Стъклата на съвременните автомобили спират 99% от UV лъчите. Повечето фотохромни лещи реагират само на UV светлината и затова не потъмняват достатъчно в купето на автомобила. Благодарение на иновативната си технология, VIZIA Transitions XTRActive реагират не само на UV лъчите, но и на видимата светлина. Това позволява на стъклата да се активират и зад автомобилното стъкло, достигайки необходимото потъмняване, така че да защитават очите по време на шофиране.

Подходящи за потребители, които:

  • Прекарват продължително време на открито. VIZIA Transitions XTRActive потъмняват, дори при ярко слънце и високи температури, което осигурява по-голяма защита за очите
  • Шофират често, по работа или за удоволствие
  • Страдат от чувствителност към светлината

Signature или XTRActive – индивидуален избор спрямо ежедневните нужди.

За най-добри оптични резултати препоръчваме комбинирането на стъклата VIZIA Transitions XTRActive с покритие от гамата на ZEFIR.

Фотохромичните качества на оптичните стъкла могат да бъдат повлияни от температурните условия, излагането на UV светлина и материала, от който са изработени стъклата.

Лещите VIZIA Transitions XTRActive са одобрени като подходящи за разпознаване на пътна сигнализация по ISO14889Подходящи са за ползване при нощно шофиране по ISO14889.

Style Selector

Colors

Layout Style

Patterns for Boxed Version

Images for Boxed Version