ZEFIR NanoGuard

Широкоспектърно антирефлексно покритие, осигуряващо първокласна защита за оптичните стъкла

ZEFIR NanoGuard UV е комплексно решение с високи показатели.

ZEFIR NanoGuard UV.
Система от слоеве.

Защитава от вредните UV лъчи, като запазва прозрачността.  Предпазва предната част на очите, като блокира UV лъчите, които иначе се абсорбират от роговицата и очната леща. При липса на защита, това е предпоставка за помътняване на лещата и развитие на катаракта, поява на различни образувания и израстъци върху кожата на клепачите и около очите.

Има висока светлопропускливост и подобрено зрително възприятие. Допълнително антирефлексно покритие редуцира отраженията от повърхността на стъклата и спомага за преминаването на повече светлина, така че възприетият от очите образ да е ясен и да дава максимална информация.  

Има защитен слой срещу надраскване. Допълнително твърдо покритие, което повишава износоустойчивостта. 

Отблъсква прах. Допълнителен антистатичен слой към структурата на антирефлексното покритие, играещ ролята на проводник, който премахва електростатичното напрежение.

Редуцира задържането на влага и мазни отпечатъци. Допълнителен олеофобен слой към структурата на антирефлексното покритие, който прави повърхността на лещата много хлъзгава, за да отблъсква отлаганията. 

Прави стъклата лесни за почистване. Изключително удобни за употреба в ежедневието.  

Премахва отраженията и осигурява безопасно нощно шофиране. Редуцира ефекта на заслепяване, възстановява нормалното зрение от 2 до 5 секунди, изчиства образа и повишава зрителната острота, разширява периферното зрение и различаването на цветовете, подобрява дълбочината на зрителното възприятие.

Style Selector

Colors

Layout Style

Patterns for Boxed Version

Images for Boxed Version